Betaalmethodes bij HEYPRO Products

Er is een bijpassende betaalmethode voor iedereen. Zo kun je makkelijk en snel afrekenen met iDEAL, Mastercard, Visa, Bancontact, PayPal of via een handmatige overboeking. Bij HEYPRO Products berekenen wij géén extra transactiekosten voor een van de betaalmethode.

Daarnaast zijn je gegevens veilig en goed beschermd door ons Transip SSL beveiligingscertificaat. Hierdoor kun je onze website veilig bezoeken. Voor betalingen wordt je doorgestuurd naar de beveiligde betalingsomgeving van de desbetreffende partij.

Bekijk onze betaalopties


Internetbankieren via iDEAL is een eenvoudige en snelle manier om uw betaling direct uit te voeren. Na het invoeren van de bestelling word je direct doorgestuurd naar de website van iDEAL. Log in bij jouw bank en volg de betaalinstructies.


Achteraf betalen binnen een handomdraai. Klarna is een flexibele betaaloplossing, waarmee je gemakkelijk achteraf kunt betalen. 


PayPal biedt ‘PayPal Aankoopbescherming’ zodat je zorgeloos jouw betaling uit kunt voeren. Je hebt slechts een PayPal-account nodig. Bij het afrekenen hoef je alleen in te loggen met het PayPal-account. Tijdens het aanmaken van het account heb je namelijk al de keuze gemaakt of je PayPal koppelt aan je bankrekening, creditcard of PayPal-rekening. Na een succesvolle betaling, wordt de bestelling in behandeling genomen.


Woon je in België? Dan kun je eenvoudig en veilig jouw bestelling afrekenen via Bancontact. Wanneer je bij het afrekenen kiest voor de Bancontact methode opent de app automatisch. Controleer het bedrag dat je te zien krijgt en kies welke bankpas je wilt gebruiken. Bevestig en geef jouw pincode in. Na de betaling krijg je direct een bevestiging en de bestelling wordt in behandeling genomen.


Met uw creditcardgegevens van MasterCard, VISA en American kun je eenvoudig en veilig online betalen. Bij het afrekenen van de bestelling word je doorgestuurd naar de betaalpagina. Vul vervolgens uw creditcardnummer en de vervaldatum in. Na de verificatie van uw gegevens wordt de bestelling direct in behandeling genomen. Het bedrag wordt naderhand van uw rekening afgeschreven.

Overschrijving
Heeft u gekozen voor overschrijving? Maak dan de betaling over naar ons rekeningnummer NL13INGB0006858656 t.n.v. Bijl Development B.V.. Vergeet niet uw ordernummer te vermelden.