Met trots presenteren wij u onze nieuwe HEYPRO Products mobiele airconditioner catalogus 2021 – 2022!

Keuze uit een verscheidenheid aan mobiele airconditioners voor iedere ruimte een gepaste airco. Al onze mobiele airconditioners zijn gevuld met het R290 koelmiddel wat geen schade toebrengt aan de ozonlaag. Van 5.000 Btu t/m 14.000 Btu minimale afname 100 stuks, en als white label leverbaar, bestel wel op tijd want producten met uw logo worden op bestelling gemaakt.

Dit is deel 1 van ons assortiment momenteel wordt er hard aan een deel 2 gewerkt die geheel in het teken staat van luchtreinigers.

Als groothandel richten wij ons op de detailhandel. Mocht het uw interesse hebben gewekt, verzoeken wij u het formulier op onze contactpagina in te vullen wij nemen dan z.s.m. contact met u op voor het plannen van een afspraak met 1 van onze vertegenwoordigers.

HEYPRO Products uw groothandel voor kwaliteit producten tegen een eerlijke prijs.

Translate »