De eerste HEYPRO Products mobiele airconditioners rollen de fabriek uit.

Wij hebben hard gewerkt aan onze productlijn het is dan ook prachtig om te zien dat de eerste producten uit de fabriek rollen.

Na marktonderzoek hebben wij een aantal mobiele airconditioners gekozen om op voorraad te houden. Een zwart/ witte uitvoering van 10.000 Btu en een witte uitvoering van 12.000 Btu dit assortiment wordt de komende tijd uitgebreid er komt een ruim aanbod van diversen mobiele airconditioners die wij voor u op voorraad houden.

Ook  leveren wij white label producten en diversen andere uitvoeringen in allerlei vermogens, bestel wel op tijd want producten met uw logo worden op bestelling gemaakt.

Heeft het uw interesse gewekt en wilt u graag meer weten vult u dan het contactformulier in op onze contactpagina wij nemen z.s.m. contact met u op voor het maken van een afspraak met 1 van onze vertegenwoordigers.

Translate »